Over ons

 

 

Rijschool Fresh is een jonge, dynamische en enerverende autorijschool. Wij hebben kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Wij bereiden de toekomstige weggebruiker voor op  zelfstandigheid, zodat hij/zij zichzelf op een veilige, vlotte en sociale manier kan verplaatsen van A naar B.

Onze kracht zit in persoonlijke aandacht voor onze leerlingen. Iedere leerling is voor ons uniek! Wij beseffen ons als geen ander dat elke leerling een eigen leerwijze en prestatievermogen heeft. Door ons lessysteem hier naadloos op aan te laten sluiten, spelen wij in op de behoefte van elke individuele leerling.

Onze rijopleidingen beginnen met een vrijblijvende intake. Tijdens deze intake maken wij kennis met de leerling en gaan we de weg op. Deze eenmalige intake duurt 30 minuten, nadien wordt in overleg tussen de leerling en instructeur bepaald welk pakket het beste past bij de leerling.

Onze praktijklessen worden gegeven in een Volkwagen Polo Bluemotion. Een lesuur duurt 60 minuten, echter adviseren wij blokken van minimaal 120 minuten te volgen.
De praktijklessen kunnen op iedere gewenste dagen ingepland worden, de frequentie wordt bepaald in overleg met onze leerlingen. Een goede verstandhouding tussen ons en onze leerlingen is bij ons van groot belang, wij streven ernaar op professionele wijze de lessen in te vullen.

Wij bieden de mogelijkheid om te kiezen tussen een instructeur of instructrice.

Voor meer informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Like onze facebookpagina! https://www.facebook.com/RijschoolFresh en wordt  vrienden met ons om onze acties te volgen.

Wij zijn per mail bereikbaar via
info@rijschoolfresh.nl of  rijschoolfresh@gmail.com

Wij zijn per telefoon bereikbaar op
06- 341 40 450 of 06-341 40 436